SUNDAY
 

10:00 AM GROUP

  • 60 MINS


9:15 AM SWEAT

  • 45 MINS

 
MONDAY
 

6:00 AM GROUP

  • 60 MINS

12:00 PM GROUP

  • 60 MINS

6:00 PM GROUP

  • 60 MINS

9:15 AM GROUP

  • 60 MINS

4:00 PM CF KIDS

  • 40 MINS

7:00 PM SWEAT

  • 45 MINS

10:30 AM GROUP

  • 60 MINS

5:00 PM GROUP

  • 60 MINS

7:45 PM CF TEENS

  • 60 MINS

 
TUESDAY
 

6:00 AM GROUP

  • 60 MINS

4:00 PM SWEAT

  • 45 MINS

9:15 AM GROUP

  • 60 MINS

5:00 PM GROUP

  • 60 MINS

7:00 PM GROUP

  • 60 MINS

12:00 PM GROUP

  • 60 MINS

6:00 PM WEIGHTLIFTING

  • 60 MINS

 
WEDNESDAY
 

6:00 AM GROUP

  • 60 MINS

4:00 PM GROUP

  • 45 MINS

7:00 PM GROUP

  • 60 MINS

9:15 AM GROUP

  • 60 MINS

5:00 PM SWEAT

  • 45 MINS

12:00 PM GROUP

  • 60 MINS

6:00 PM GROUP

  • 60 MINS

 
THURSDAY
 

6:00 AM GROUP

  • 60 MINS

4:00 PM GROUP

  • 45 MINS

9:15 AM GROUP

  • 60 MINS

5:00 PM GROUP

  • 45 MINS

7:00 PM SWEAT

  • 45 MINS

12:00 PM GROUP

  • 60 MINS

6:00 PM WEIGHTLIFTING

  • 60 MINS

7:45 PM CF TEENS

  • 60 MINS

 
FRIDAY
 

6:00 AM GROUP

  • 60 MINS

12:00 PM GROUP

  • 60 MINS

9:15 AM GROUP

  • 60 MINS

4:30 PM GROUP

  • 60 MINS

10:30 PM GROUP

  • 60 MINS

5:30 PM GROUP

  • 60 MINS

 
SATURDAY
 

9:00 AM GROUP CLASS

  • 60 MINS

10:00 AM SWEAT

  • 45 MINS